Om oss på webflower.se, din vän inom blommor, växter och inredning

Webflower ägs och drivs av Bioplant & Design AB, organisationsnummer 559121-4381. Företaget ligger vid Väla Södra i Helsingborg. Vår målsättning är att bli den bästa leverantören av konstgjorda växter och blommor till både privatpersoner och företag. Webflower erbjuder allt från dekorationsartiklar till mindre möbler. Även florist produkter, produkter till dekoration samt inrednings- och presentartiklar. Vårt sortiment förutom alla konstväxter består bland annat av mossa, fjädrar, kransar, hjärtan, blomsticks, band, ljus, oasis, ljusstakar, lyktor, krukor, speglar, bord och andra typer av möbler. 

Vår vision

Webflower skall alltid vara det självklara valet när du som privat eller företagskund har önskemål inom design och växtinredning, interiör, skapandet och design av konstgjorda växter eller konstgjorda träd. Vi arbetar med unika produkter och bygger olika typer av träd och jättestora träd. 

Vi inreder på alla ytor och har utformning av förslag till växtinredning av offentliga och privata miljöer.

Koncept och konsultation

Uppdragens omfattning varierar  men vid första konsultationen/besöket går vi igenom dina önskemål och visioner vad det gäller design och växtinredning.  Utifrån vår diskussion får du en offert på kostnadsförslag och tidsåtgång.

Vi som företag och växtinredare strävar efter att skapa våra kunders  behov.

Vi jobbar med olika växt stilar och olika stilar går att blanda, alla objekt är unika med olika förutsättningar.

Bra och snabb service

Leveranstiden är för närvarande 7-10 arbetsdagar men vi arbetar hela tiden på att korta ner den ännu mer. Redan nu har vi 5-7 dagars leveranstid på utvalt sortiment. Vissa produkter tillverkas och byggs efter beställning, därav lite längre leveranstid på dessa produkter.

Bra och snabb support

Frågor via mail besvaras inom samma dag, oftast snabbare än så. Vi har inget emot att bli kontaktade via telefon, där vi gärna besvarar alla frågor ni kan ha. Vår växel tar gärna emot dina kontaktuppgifter.

Sortiment och kvalitet

Vi är väldigt noggranna med vilka produkter vi tar in i vårt sortiment. Endast de mest högkvalitativa växterna och blommorna platsar hos oss. Vi lever efter mottot kvalitet före kvantitet. Således är vi aningen försiktiga med att ta in nya produkter i vårt sortiment, men när det väl finns där kan du vara säker på att det är av högsta kvalitet. 

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.