Om oss på webflower.se, din vän inom blommor, växter och inredning

Webflower ägs och drivs av Bioplant & Design AB, organisationsnummer 559121-4381 från vårt kontor och lager i Helsingborg. Vår målsättning är att bli den bästa leverantören av konstgjorda växter och blommor till privatpersoner och företag. Denna målsättningen tänker vi leva upp till genom att ge:

Vår vision

Webflower skall alltid vara det självklara valet när du som privat eller företagskund har önskemål inom design och växtinredning, interiör, skapandet och design av konstgjorda växter eller konstgjorda träd. Vi bygger alla slags träd som palmer, olivträd.

Vi inreder på alla ytor och har utformning av förslag till växtinredning av offentliga- och privata miljöer.

Koncept och konsultation

Uppdragens omfattning varierar  men vid första konsultationen/besöket går vi igenom dina önskemål och visioner vad det gäller design och växtinredning.  Utifrån vår diskussion får du en offert på kostnadsförslag och tidsåtgång.

Vi som företag och växtinredare strävar efter att skapa våra kunders  behov.

Vi jobbar med olika växt stilar och olika stilar går att blanda, alla objekt är unika med olika förutsättningar.

Bra och snabb service

Leveranstiden är för närvarande 5-7 arbetsdagar men vi arbetar hela tiden på att korta ner den ännu mer. Redan nu har vi 1-2 dagars leveranstid på utvalt sortiment.

Bra och snabb support

Frågor via mail besvaras inom 10-20 minuter, oftast snabbare än så. Vi har inget emot att bli kontaktade via telefon, där vi gärna besvarar alla frågor ni kan ha.

Sortiment och kvalitet

Vi är väldigt noggranna med vilka produkter vi tar in i vårt sortiment. Endast de mest högkvalitativa växterna och blommorna platsar hos oss. Vi lever efter mottot kvalitet före kvantitet. Således är vi aningen försiktiga med att ta in nya produkter i vårt sortiment, men när det väl finns där kan du vara säker på att det är av högsta kvalitet.

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.