UTHYRNING FÖR FÖRETAG

Ljus doftpinnar
Presentinslagning

Vill du veta mer?

Växter, palmer, blomväggar och träd för alla event

Hos oss är det lätt att hitta och hyra konstgjorda träd och andra växter – För stora eller små evenemang. Bröllop, invigningar eller firmafest.

Vi på Bioplant & Design Ab / Webflower hjälper gärna dig att göra arrangemanget så bra som möjligt. Har du egna idéer och förslag på skapandet av konstgjorda träd eller växter så tveka inte att höra av dig.

  Jag är intresserad av:

  Vanliga frågor vid hyra

  Åtar ni uppdrag i hela Sverige och även Danmark?
  Skåne samt Köpenhamn med omnejd är vårt huvudsakliga geografi, då vi själva levererar. Men önskas leverans till annan ort för uppdrag och god framförhållning levererar/skickar vi till hela landet. Något vi är mycket vana vid. Be om offert för hyra & transport.
  Vad behöver ni veta för att vi skall kunna hyra rätt växter
  Vi behöver framförallt förstå vilken typ vilken känsla ni vill uppnå, vilken budget ni har och praktiska detaljer som t ex när och hur leverans och hämtning skall ske.
  Hur ser hyresperioden ut för event, fest och mässa?

  Att Hyra konstgjorda växter – Är en smidig lösning. Hyresperiod 3 dagar (upphämtningsdag – användningsdag – återlämningsdag). Upphämtning och återlämning sker i Skåne enligt fraktkostnad. Om blomvägg skall med transport till annan ort. Be om offert för total kostnad.

  Kontakt
  Grustagsgatan 11,
  254 64 Helsingborg

  042-33 00 20

  info@webflower.se

  Sociala Medier
  Följ oss och gilla oss på sociala medier.
  Betala säkert

  Hos oss betalar du säkert med Klarna.