Kaktus | Chaparal Stor Grön 216 cm

Webflower presenterar en riktigt välgjord och naturtrogen konstgjord kaktus, av hög kvalitet, perfekt för att skapa en trendig atmosfär i ditt hem eller på din restaurang. Denna imponerande kaktus når upp till 216 cm och är ett utmärkt val för placering på golvet, vare sig det är i en urna, kruka eller en snygg korgkruka, och bidrar till en elegant touch i vilket utrymme som helst.

Vi erbjuder ett brett utbud av konstgjorda kaktusar i alla möjliga storlekar, från de minsta till de allra största, vilket gör dem till ett flexibelt inslag i alla typer av miljöer. Våra kaktusar är designade för att passa in överallt och är ett idealiskt val för att höja stämningen i ditt vardagsrum eller införa en modern vibe i din restaurang.

Ett av de främsta fördelarna med våra konstgjorda kaktusar är deras underhållsfria natur, vilket gör dem perfekta för dem som önskar en grön och trendig inredning utan att behöva bekymra sig över växtskötsel. De erbjuder en lättskött och stilfull lösning för att skapa en levande känsla i ditt hem eller din verksamhet, året om, utan något behov av gröna fingrar.

11449 kr

Styckpris

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Höjd: 216 cm
Frakt: Klass 5
Artikelnr: 8110 Kategorier: , Etiketter: , , , , ,

Ytterligare information

Dimensioner 216 cm
Styck eller i pack

Styckpris

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.