Skötsel av konstgjorda växter

Sköta konstgjorda växter kräver ingen förkunskap

Att sköta konstgjorda växter, konstgjorda träd, konstgjorda blommor eller kanske en konstgjord växtvägg kräver absolut ingen kunskap och ingen tid. Du kan slappna av.

Damma av med dammvippa av strutsfjäder

Om din konstväxt börjar bli dammig är det enkelt att torka av eller bara damma av växten/sidenblommorna med en dammvippa av Strutsfjäder.

Dammvippa av strutsfjäder

Dammvippa av strutsfjäder

När du dammar med en dammvippa av strutsfjäder blir fjädern statisk och dammet fastnar i vippan, perfekt. Funkar även på andra ytor som bokhyllor eller lampor osv.

Använd ljummet vatten och diskmedel

För att rengöra den, skaka av den utomhus eller tvätta försiktigt i ljummet vatten och lite diskmedel

Torka gärna din konstväxt med fuktig trasa eller ge den en lätt sprayduscha emellanåt för att hålla den fin. Webflowers konstväxter tåler vatten

 

Fler inspirerande inlägg

Vacker Blomstervägg & backdrops

Blomsterväggar – Backdrops eller vacker blomtavla är en inredningsdetalj som gör ett stort intryck. Fristående färgsprakande blomväggar av konstgjorda blommor användas oftast som fotobakgrund. Perfekt fört höja festens inspiration eller tema.

Vacker grön mixad växtvägg

Att grönt är skönt stämmer! Med vacker grön verklighetstrogen växtvägg blir inredningen ett blickfång året runt. Växtväggar skapar ett känslomässigt lugn. Inomhus dämpar de ljudnivån. Växtvägg är också en estetiska tillägg till kontoret eller den offentliga miljön.

Takhäng av konstgjordablommor

Att få se och uppleva ett vackert blomtak är en fantastisk känsla och ett faktum att våga vara annorlunda. Syns du finns du. Att våga och täcka sitt tak med hundratals blommor. Det var så effektivt och får vem som helst att stanna upp.

Takhäng med konstgjordaväxter

Klä din outnyttjade yta i tak med härlig grönska med konstgjorda växter. Mixa en grön oas i galler genom att låta växterna slingra och klättra. Snygg detalj och snyggt ovanför bord.

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.