Vacker Blomstervägg & backdrops

Varför välja konstgjord vacker blomvägg

Webflower har underhållsfria blomväggar, dessa behöver ingen skötsel och omsorg. Håller år till år, de håller för evigt och tappar varken blad, blir bruna eller vissnar. Våra konstgjord blomväggar kan placeras i alla miljöer. Även där levande växter har svårt att överleva, som i tak, mörka utrymmen eller på andra udda platser. Webflowers blomväggar behöver inget planterings system eller vattensystem.  Dessutom är våra blomväggar mycket vackra och ger en fantastisk upplevelse.

blomvägg

blomvägg

Designade blomväggar – Få ert företag att synas

Blomväggen säljs per kvm. Ta alltid exakta mått Höjden och bredden, där blomväggen skall placeras, för att vi skall kunna ge exakt pris i offert. Med en blomvägg integreras vackra färgsprakande konstgjorda blommor på ett naturligt och effektfullt sätt. Våra blomväggar monterar du enkelt upp på väggen, inget vatten, inga fuktskador eller mögelsporer. Blomväggen tar ingen golvyta. Bladen och blommorna som är i tyg är UV-beständiga. Detta innebär att bladen kan stå emot solens UV-strålning under en längre tid och därmed håller färgen bättre än andra produkter. De tål även vatten. Blomtväggen ger bättre akustik och reducerar buller.

Med en känsla för färg, form och inredning är vi på Webflower experter på att skräddarsy blomväggar för att passa in i miljöer och möta specifika önskemål.

Designad fristående blomvägg – Höjer festens inspiration

Den kan användas till exempel som foto bakgrund på ett event eller  för att höja festens inspiration och tema. Färgsprakande och vacker fristående blomvägg är perfekt som skärmvägg eller avdelare för för alla typer av yta.

blomvägg från webflower

blomvägg från webflower

Fler inspirerande inlägg

Vacker grön mixad växtvägg

Att grönt är skönt stämmer! Med vacker grön verklighetstrogen växtvägg blir inredningen ett blickfång året runt. Växtväggar skapar ett känslomässigt lugn. Inomhus dämpar de ljudnivån. Växtvägg är också en estetiska tillägg till kontoret eller den offentliga miljön.

Takhäng av konstgjordablommor

Att få se och uppleva ett vackert blomtak är en fantastisk känsla och ett faktum att våga vara annorlunda. Syns du finns du. Att våga och täcka sitt tak med hundratals blommor. Det var så effektivt och får vem som helst att stanna upp.

Takhäng med konstgjordaväxter

Klä din outnyttjade yta i tak med härlig grönska med konstgjorda växter. Mixa en grön oas i galler genom att låta växterna slingra och klättra. Snygg detalj och snyggt ovanför bord.

Skötsel av konstgjorda växter

Att sköta konstgjorda växter, konstgjorda träd, konstgjorda blommor eller kanske en konstgjord växtvägg kräver absolut ingen kunskap och ingen tid. Du kan slappna av.

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.