Vacker grön mixad växtvägg

Varför välja konstgjord växtvägg

Webflower har underhållsfria växtväggar, dessa behöver ingen skötsel och omsorg. Håller år till år, de håller för evigt och tappar varken löv, blir bruna eller vissnar. Våra konstgjord växtväggar kan placeras i alla miljöer. Även där levande växter har svårt att överleva, som i tak, mörka utrymmen eller på andra udda platser. Webflowers växtväggar behöver inget planterings system eller vattensystem. Vi minimerar, ingen jord, inga flugor, inget krångel. Dessutom är våra växtväggar mycket realistiska och våra konstgjorda växtväggar är mer kostnadseffektiva, generellt både billigare och enklare att installera än en levande plantering.

Växtvägg från Webflower

Växtvägg från Webflower

Designade Växtväggar – Få ert företag att synas

Växtväggen säljs per kvm. Ta alltid exakta mått Höjden och bredden, där växtväggen skall placeras, för att vi skall kunna ge exakt pris i offert. Med en växtvägg integreras gröna växter i omgivningen på ett naturligt och effektfullt sätt. Våra växtväggar monterar du enkelt upp på väggen, inget vatten, inga fuktskador eller mögelsporer. Växtväggen tar ingen golvyta. Bladen som är tillverkade i tyg är UV-beständiga. Detta innebär att bladen kan stå emot solens UV-strålning under en längre tid och därmed håller färgen bättre än andra produkter. De tål även vatten. Växtväggar ger bättre akustik och reducerar buller.

Med en känsla för färg, form och inredning är vi på Webflower experter på att skräddarsy växtväggar för att passa in i miljöer och möta specifika önskemål.

Växtvägg från Webflower

Växtvägg från Webflower

 

 

 

 

 

 

 

Fler inspirerande inlägg

Vacker Blomstervägg & backdrops

Blomsterväggar – Backdrops eller vacker blomtavla är en inredningsdetalj som gör ett stort intryck. Fristående färgsprakande blomväggar av konstgjorda blommor användas oftast som fotobakgrund. Perfekt fört höja festens inspiration eller tema.

Takhäng av konstgjordablommor

Att få se och uppleva ett vackert blomtak är en fantastisk känsla och ett faktum att våga vara annorlunda. Syns du finns du. Att våga och täcka sitt tak med hundratals blommor. Det var så effektivt och får vem som helst att stanna upp.

Takhäng med konstgjordaväxter

Klä din outnyttjade yta i tak med härlig grönska med konstgjorda växter. Mixa en grön oas i galler genom att låta växterna slingra och klättra. Snygg detalj och snyggt ovanför bord.

Skötsel av konstgjorda växter

Att sköta konstgjorda växter, konstgjorda träd, konstgjorda blommor eller kanske en konstgjord växtvägg kräver absolut ingen kunskap och ingen tid. Du kan slappna av.

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.