Takhäng av konstgjordablommor

Hängande blommor från taket

Våga göra något annorlunda och låt 100 tals färgsprakande blommor klättra och täcka taket. Det är så effektivt om du vill synas eller göra något snyggt och annorlunda. Syns du finns du! Tänk dig ett hav i tak med blomstrande färgsprakande blommor. Ett riktigt lyxigt utseende tak fyllt av blommor gör att man får ett riktigt lyxigt utseende så är det enkelt att mått anpassat och special tillverka ett blomstrande blomtak. Behöver du förvandla entrén eller ett rum, så hjälper vi dig  på Webflower med alternativ. Mät ut den ytan du vill skapa, längden och bredd i mm. Förmedla gärna vilka färg kombinationer du önskar. 

Blomtak är underhållsfria, tar ingen plats och är med sin hållbara design tänkta att kunna användas över mycket lång tid. vackert och enormt inspirerande.

Att placera ett vackert blomtak inomhus i en offentlig miljö ger en mer levande, lyxig  och kreativ miljö.

Tack innan blommor

Tack innan blommor

Häng upp färdiga konstgjorda blommor på nät, där nätet går lätt att montera i tak.

När nät hängs upp i taket så är det viktigt att nätet är rejält spänd och välförankrat i hörnor och mitt parti. Har man en stor yta som skall hängas upp är det viktigt att dela upp nätet i flera delar. Då nätet med blommorna blir relativt tungt. ( Det är lätt att anlita en välutbildad snickare för detta arbete så det blir lätt och säkert)

Viktigt att välja rätt färgkombination som ger mycket känsla.

Val av blommor eller färgkombination kan vara klurigt , men viktigt att börja jobba med en grund. Här rekommenderar vi att ni får hjälp av personal  på Webflower för att hitta bästa kombinationen.

vackert blomtak från Webflower

vackert blomtak från Webflower

vackert blomtak från Webflower

vackert blomtak från Webflower

vackert blomtak från Webflower

vackert blomtak från Webflower

vackert blomtak från webflower

vackert blomtak från webflower

Fler inspirerande inlägg

Vacker Blomstervägg & backdrops

Blomsterväggar – Backdrops eller vacker blomtavla är en inredningsdetalj som gör ett stort intryck. Fristående färgsprakande blomväggar av konstgjorda blommor användas oftast som fotobakgrund. Perfekt fört höja festens inspiration eller tema.

Vacker grön mixad växtvägg

Att grönt är skönt stämmer! Med vacker grön verklighetstrogen växtvägg blir inredningen ett blickfång året runt. Växtväggar skapar ett känslomässigt lugn. Inomhus dämpar de ljudnivån. Växtvägg är också en estetiska tillägg till kontoret eller den offentliga miljön.

Takhäng med konstgjordaväxter

Klä din outnyttjade yta i tak med härlig grönska med konstgjorda växter. Mixa en grön oas i galler genom att låta växterna slingra och klättra. Snygg detalj och snyggt ovanför bord.

Skötsel av konstgjorda växter

Att sköta konstgjorda växter, konstgjorda träd, konstgjorda blommor eller kanske en konstgjord växtvägg kräver absolut ingen kunskap och ingen tid. Du kan slappna av.

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.