Takhäng med konstgjordaväxter

Hängande växter från taket

Gör något annorlunda och låt växter klättra i tak. För ett riktigt schysst grönt utseende så är det enkelt att införskaffa ett mått anpassat och specialtillverkat galler för önskad yta. För att skapa stora ytor där själva gallret bara är bärare av växter så fungerar vanliga spaljéer hos bygghandeln alldeles utmärk.

Häng upp galler i taket för montering av konstgjorda hängväxter

När galler hängs upp i taket så används vanliga vajrar eller kedjor för att fästa gallret i taket, de går då även att anpassa i höjd. På Webflower brukar rekommendera att det är mellan 20-30 mm från undertak till spaljé( Galler) för en god luftgenomströmning samt rör och sprinklers.

Uppmonterat galler i tak

Uppmonterat galler i tak

Fast montering av växter i galler och tak

Växterna fästs genom att de slingras genom gallret samt fäst fast med tunna buntband för att sitta fast ordentligt. Här drar du fast växterna i nätet/gallret. Det går även bra att sätta ihop växterna med varandra med buntband. Viktigt vid montering är att utgå från hur riktiga växter växer i det fria. Här är det viktigt att bladen skall titta på dig.

Uppmontering av hängväxter

Uppmontering av hängväxter

Viktigt att välja rätt växter som ger mycket grönska och lummighet

Val av växter kan vara klurigt , men viktigt att börja jobba med en grund. Här rekommenderar vi på Webflower ett baspaket med gröna bladiga kvistar. Sen är det bara att jobba på med slingrande girlanger och vinrankor, ormbunkar, hängande Spanskmossa, stora blad och kraftiga sedum. Det skapas då en mix av mycket grönska och variation i blad och växtsätt.

 

Fler inspirerande inlägg

Vacker Blomstervägg & backdrops

Blomsterväggar – Backdrops eller vacker blomtavla är en inredningsdetalj som gör ett stort intryck. Fristående färgsprakande blomväggar av konstgjorda blommor användas oftast som fotobakgrund. Perfekt fört höja festens inspiration eller tema.

Vacker grön mixad växtvägg

Att grönt är skönt stämmer! Med vacker grön verklighetstrogen växtvägg blir inredningen ett blickfång året runt. Växtväggar skapar ett känslomässigt lugn. Inomhus dämpar de ljudnivån. Växtvägg är också en estetiska tillägg till kontoret eller den offentliga miljön.

Takhäng av konstgjordablommor

Att få se och uppleva ett vackert blomtak är en fantastisk känsla och ett faktum att våga vara annorlunda. Syns du finns du. Att våga och täcka sitt tak med hundratals blommor. Det var så effektivt och får vem som helst att stanna upp.

Skötsel av konstgjorda växter

Att sköta konstgjorda växter, konstgjorda träd, konstgjorda blommor eller kanske en konstgjord växtvägg kräver absolut ingen kunskap och ingen tid. Du kan slappna av.

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.