Tips & Inspiration

Vi älskar att inspirera er till att våga möblera med växter på ett helt nytt sätt! Våra konstgjorda växter i hög kvalitet gör det möjligt för er att tänka utanför boxen.

Vi hjälper er gärna med skapandet för er miljö och önskemål.

Stora eller små träd, golvväxter eller vackra blommor – Bestäm själv! Vi skapar och inspirerar efter ditt behov. Med vårt unika sortiment av konstgjorda växter hjälper vi dig att skapa en inbjudande och trivsam atmosfär på alla tänkbara ytor och miljöer. Utomhus som inomhus. Allt efter era behov.

Vacker Blomstervägg & backdrops

Vacker Blomstervägg & backdrops

Blomsterväggar – Backdrops eller vacker blomtavla är en inredningsdetalj som gör ett stort intryck. Fristående färgsprakande blomväggar av konstgjorda blommor användas oftast som fotobakgrund. Perfekt fört höja festens inspiration eller tema.

läs mer
Vacker grön mixad växtvägg

Vacker grön mixad växtvägg

Att grönt är skönt stämmer! Med vacker grön verklighetstrogen växtvägg blir inredningen ett blickfång året runt. Växtväggar skapar ett känslomässigt lugn. Inomhus dämpar de ljudnivån. Växtvägg är också en estetiska tillägg till kontoret eller den offentliga miljön.

läs mer
Takhäng av konstgjordablommor

Takhäng av konstgjordablommor

Att få se och uppleva ett vackert blomtak är en fantastisk känsla och ett faktum att våga vara annorlunda. Syns du finns du. Att våga och täcka sitt tak med hundratals blommor. Det var så effektivt och får vem som helst att stanna upp.

läs mer

Vanliga frågor & svar

Vad är skillnaden mellan era konstväxter och t.ex. IKEAs konstväxter?

Våra träd har riktig trädstam
Bladen som är tillverkade i tyg är UV-beständiga. Detta innebär att bladen kan stå emot solens UV-strålning under en längre tid och därmed håller färgen bättre än andra produkter. Våra produkter blir inte blå.

Våra Konstväxter tål även vatten.

Plasten, som används bland annat till grenar och i vissa träd såsom Buxbom och Cypresser, är återvunnen LDPE-plast. (Plasten som återvinns kallas LDPE)

Jag behöver hjälp med helhet och utsmyckning och skapande av min restaurang.

Med Webflowers unika sortiment av konstgjorda växter hjälper vi till att skapa en inbjudande och trivsam atmosfär på alla tänkbara ytor och miljöer. Utomhus som inomhus allt efter behov.

Har ni olika paketpris för företag

Hos oss hittar du olika fantastiska paketpriser som ger dig ett stort urval av olika sorters tema och växter.

Har du t.ex. en italiensk restaurang och vill ha medelhavsväxter så finns paketpris för detta.

Vi har även paketpris för säsongsartiklar – Som jul, påsk, sommar och halloween. Så att man enkelt kan inreda sin enhet.

Har du kontor som skall inredas har vi paketpris med klassiska växter och baskrukor.

Kan man hyra växter hos er för event?

Hos oss kan man hyra konstgjorda träd, stora träd, palmer och vackra blomväggar. Perfekt till event, fest, mässa eller filminspelning och bröllop.

Vi har Sveriges största sortiment av konstgjorda palmer och palmer med äkta palmbark och palmblad. Perfekt för att höja festens inspiration och tema.

Att Hyra konstgjorda växter – Är en smidig lösning.

Hyresperiod 3 dagar (upphämtningsdag – användningsdag – återlämningsdag).

Kontakt
Grustagsgatan 11,
254 64 Helsingborg

042-33 00 20

info@webflower.se

Sociala Medier
Följ oss och gilla oss på sociala medier.
Betala säkert

Hos oss betalar du säkert med Klarna.